Presedintele Traian Basescu a declarat luni, la finalul intalnirii cu reprezentantii sindicatelor din invatamant si ai MECI, ca a fost placut surprins de responsabilitatea cu care sindicatele trateaza reforma din educatie si ca vor avea o noua intalnire pana la sfarsitul lunii aprilie.

Presedintele Basescu a spus ca niciunul dintre reprezentantii sindicatelor nu a denuntat Pactul pentru Educatie si strategia din domeniu. Noua lege a salarizarii unice a fost un alt subiect al intalnirii de luni de la Cotroceni, a spus presedintele Basescu.

"Pentru mine este foarte clar ca sistemul de educatie ramane o prioritate inclusiv in situatie de criza economica", a spus seful statului.

Intalnirea, care va avea loc dupa sarbatorile de Paste, se va concentra pe discutii asupra unui proiect al noii legislatii privind educatia, la care lucreaza Comisia prezidentiala condusa de Mircea Miclea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.