Antrenorul formatiei FC Timisoara, Gabi Balint, a declarat, vineri, ca succesul obtinut contra Rapidului trebuie dublat de inca unul contra Universitatii Craiova, chiar daca fotbalistii pregatiti de Nicolo Napoli formeaza "echipa momentului" in Liga I, transmite corespondentul NewsIn

"Daca nu castigam cu Craiova anulam tot ce-am facut cu Rapidul. Va fi un meci foarte greu, Universitatea joaca din elan si are obiective marete. Valoarea ridicata a Craiovei va face ca stadionul sa fie plin sambata. Echipa noastra a crescut ca moral si trebuie sa avem vana. Fratii Costea sunt jucatori buni, dar as vrea sa castige fratii Karamian, pe care-i simt mai buni si mai increzatori. Universitatea este o echipa ofensiva, careia ii convine sa inscrie prima si, in functie de asta, isi face strategia de joc. Nu mi-ar conveni un egal, chiar daca Craiova e echipa momentului, dar si noi putem fi la fel, pentru ca nu am pierdut", a spus Balint, citat de NewsIN.

Pentru meciul contra Universitatii Craiova, tehnicianul gruparii de pe Bega nu se va putea baza pe aportul lui Goga, Stancu si Brezinski, toti accidentati.

FC Timisoara va intalni Universitatea Craiova sambata, de la ora 18:00, intr-un meci programat in cadrul etapei a 24-a.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.