Incepand din 7 aprilie pretul tichetelor de calatorie pe ruta Bucuresti –Londra practicat de linia aeriana Britsh Airways va fi de 118 euro, reprezentand o reducere de 35% fata de preturile practicate in mod normal.

Astfel, un bilet dus la Londra este numai 118 euro, cu toate taxele incluse.

Pana la sfarsitul lunii aprilie se pot rezerva bilete cu destinatia Londra la numai 118 euro. Aceasta oferta, alaturi de preturile scazute pentru cazare in inima Londrei de aproximativ 50 euro/ noapte - daca rezervarea se face pe www.ba.com - si valoarea scazuta a lirei transforma Londra intr-un paradis al shopping-ului pentru toti iubitorii de branduri britanice”, a declarat Emil Delibashev (foto), directorul comercial al British Airways, pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Pentru cei care isi doresc o calatorie pentru destinatii precum SUA si Canada, tarifele speciale pornesc de la 548 euro, cu toate taxele incluse.

British Airways a inclus in oferta sa opt destinatii, printre care Washington, Miami, Houston si Phoenix, toate fiind disponibile pentru rezervarile facute in perioada 7- 13 aprilie si pentru calatorii efectuate in perioada 7 aprilie - 30 septembrie 2009.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.