Intr-un moment in care initiativa in domeniul afacerilor este din ce in ce mai timida, s-a lansat in Romania, Om Shanti Spa & Wellness, despre care managerii Marian Carasava si Paula Sichim spun ca ar fi primul spa de 5 stele autentic din Romania.
Centrul, care se intinde pe doua etaje (300mp+terasa) are doua mari componente: spa si wellness. Investitia in centru, pentru prima faza de dezvoltare s-a ridicat la aproximativ de 200.000 de euro, cu un obiectiv de amortizare de trei ani, managerii estimand pentru primul an de functionare o cifra de afaceri de 300.000 euro.

"In momentul de fata ne aflam in etapa intai de dezvoltare, urmand ca cea de-a doua faza sa fie finalizata pana la sfarsitul anului. Ne propunem sa dezvoltam un concept spa original, rafinat si cu stil, sa ne remarcam prin excelenta in servicii, sa realizam un cadru pentru profesionalizarea pietei, sa venim cu noutati si mai ales sa cream o COMUNITATE a iubitorilor de spa, a celor in cautare de servicii de relaxare si sanatate", a declarat Marian Carasava, Managing Partner Om Shanti Spa & Wellness.

Cine isi poate permite momente in paradis?

Criza financiara nu ii inspaimanta pe cei doi manageri ai centrului de relaxare, Marian Carasava, de profesie medic, si Paula Sichim, specialist in tratamente de wellness si infrumusetare. Dimpotriva, chiar nevoia de relaxare pe care o impune incordarea si stresul in aceste conditii de criza, devin un argument foarte convingator pentru a crede ca acest concept ar putea avea succes.

Este vorba despre o stare de bine si de relaxare care poate fi dusa in extrema luxului: ritualuri de relaxare, masaje, terapii faciale, exfolieri si impachetari, hidroterapie, tratamente pentru maini si picioare) dar si multe terapii si tratamente noi pentru Romania: baie in lapte de magarita, masaj-signature de doua ore, spa gourmet (ritualuri spa ce completeaza experienta senzoriala oferita de tratament prin mancare, de exemplu ritualul African de Ciocolata si Cafea in care clientul va bea cafea biologica si va manca ciocolata africana autentica), terapii si pachete pentru mama si copil, spa boutique in cadrul centrului etc.

Totusi, nu oricine isi poate permite sa viseze ca se poate relaxa la maxim intr-un astfel de loc, pentru ca target-ul principal al noului dayspa sunt cei care au venituri suficient de mari cat sa isi poata permite sa investeasca in ei insisi, oameni care lucreaza in mediul business, antrepenori sau persoane cu meserii liberale, pentru ca pachetele oferite de centru au preturi cuprinse intre 150 si 800 RON.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.