Odata cu inceperea noului program de zbor pentru iarna, sfarsitul lunii octombrie 2009, Germanwings introduce patru noi destinatii cu plecare de pe aeroportul din Koln. Zborurile catre Hamburg, Venetia, Salzburg si Klagenfurt pot fi rezervate incepand de ieri.

Astfel, iubitorii sporturilor de iarna vor avea de-acum inainte ocazia de a ajunge rapid, comod si ieftin la renumita destinatie de schi, Salzburg. Vestea buna este ca destinatia Salzburg nu este doar o statiune de schi, orasul oferind si numeroase atractiii turistice.

Klagenfurt are un farmec aparte, capitala statului federal Carintia, este inconjurata de munti si este situata langa lacul Wörthersee, cel mai cald lac alpin european. Aici, cei pasionati de arhitectura au ocazia sa descopere zeci de palate si biserici, putand de asemenea sa admire si opere extravagante ale arhitecturii moderne.

Venetia, situata pe coasta Adriaticii, se afla in topul destinatiilor turistice din toata lumea. Centrul istoric este una dintre comorile ce apartin Patrimoniului cultural UNESCO si se intinde de-a lungul a 117 insule.

Germanwings preconizeaza pentru 2009 un numar de 430.000 de pasageri pentru Hamburg,. Reprezentantii companiei se asteapta ca noile zboruri introduse sa creasca numarul pasagerilor la 630.000.

In planul zborurilor de vara se regasesc sase destinatii directe, cu plecare din Hamburg: Stuttgart, Toulouse, Split, Pristina, Corfu si Istanbul. O serie de noi destinatii se adauga in oferta Smart Connect, avand optiunea de conectare rapida intre aeroport, cu scurte escale la Stuttgart si puncte de oprire in marile orase europene. Moscova, Londra, Lisabona, Barcelona, Stuttgart, Palma de Mallorca, Nissa, Ibiza, Pula, Roma, Split, Zagreb, Budapesta Kattowitz, Bucuresti, Kavala, Istanbul, Ankara, Izmir si Antalya pot fi destinatii usor accesibile, apeland la compania low-cost.

Pe langa cursele directe de pe Koln, Germanwings ofera numeroase alte zboruri ca variante rapide Smart-Connect, de legatura spre Stuttgart sau Berlin-Schonefeld, astfel incat reteaua liniei aeriene cuprinde toata Europa.

Noile destinatii de iarna, pot fi rezervate incepand de lieri, 31 martie 2009, pe site-ul www.germanwings.com.

Compania low-cost europeana Germanwings, pereaza zboruri catre peste 65 de destinatii din Europa, de pe 5 aeroporturi germane: Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schönefeld, Hamburg si Dortmund. Germanwings are o flota de 27 de avioane noi de tipul Airbus A319.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.