Firma Human Capital Solutions (HCS), care desfasoara activitati de selectie si plasare de personal pe piata locala, isi propune sa intre in businessul de work & travel, pentru a compensa scaderea dramatica a pietei de recrutare.

Aproximativ 800 de studenti din Romania vor merge sa lucreze in Grecia pe perioada verii prin intermediul HCS, in cadrul unor heteluri de patru si de cinci stele.

Am semnat deja un parteneriat cu Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iasi, pentru recrutarea de studenti. Cu toate acestea, vom selecta studenti din toata tara, nu doar din Iasi”, a declarat, pentru Wall-Street, Sotiris Karagiozidis, managing partner la HCS.

Costurile pe care trebuie sa le suporte un student roman care vrea sa munceasca in Grecia variaza intre 150 si 230 de euro, in functie de perioada de inscriere.

Studentii pot incepe sa lucreze de la 1 mai si pana la inceputului lunii octombrie. “ Studentii vor munci si vor locui in conditii de cinci stele. Cazarea, masa si jumatate din pretul transportului vor fi gratuite, iar salariul pe care il poate primi fiecare roman va fi de 400-600 de euro, spune Karagiozidis.

Firma a primit deja 200 de CV-uri din partea celor interesati pentru un job pe perioada verii in Grecia, dar studentii se pot inscrie in program incepand cu a doua jumatate a lunii aprilie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.