Primarul Sorin Oprescu vrea sa monteze pe axa Piata Operei-Piata Universitatii banci cu circuit inchis de apa, stalpi metalici decorativi si flori.
Consilierii generali ai Capitalei au elaborat un proiect de hotarare de consiliu in care se stipuleaza ca bulevardele Regina Elisabeta si Mihail Kogalniceanu vor fi transformate in zone de promenada. Pe tot traseul celor doua strazi se vor monta stalpi metalici decorativi „cu design clasic, care vor sustine ghivece de flori“, se precizeaza in proiect. In fata Primariei Capitalei, edilul-sef Sorin Oprescu vrea sa monteze doua fantani arteziene si banci cu apa cu circuit inchis, din acelea prin care se vede apa cum curge. Banci de genul acesta urmeaza sa fie montate si de-a lungul celor doua bulevarde. „In dreptul parcului Cismigiu, Colegiul «Lazar» si Facultatea de Drept se vor amplasa suporturi de asigurare a bicicletelor si jardiniere circulare cu banci“, se mai precizeaza in proiectul aflat, in prezent, in comisiile de specialitate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.