Fiul lui Cristi si al Rodicai Minculescu, Florin, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, ca starea de sanatate a parintilor sai este buna, cei doi urmand sa fie externati peste cel mult trei saptamani.

"Am vorbit cu amandoi si se simt bine. Tatal meu va mai sta la terapie intensiva maximum patru zile", a precizat Florin Minculescu.

Clinica din Regensburg a anuntat ca va comunica, tot miercuri, prin intermediul medicilor Hans-Jürgen Schlitt si Pompilio Piso, detalii privind starea pacientilor si evolutia lor post-operatorie.

Minculescu sufera de o afectiune genetica, boala polichistica hepato-renala, iar sotia artistului si-a dat acordul sa doneze o parte din ficat.

Marti, la clinica universitara din orasul german Regensburg, langa Munchen, solistului trupei Iris, Cristi Minculescu, i-a fost transplantata o parte din ficatul sotiei sale, dupa o interventie chirurgicala de peste 10 ore. Din echipa de medici a facut parte si Dorel Sandesc, medicul timisorean care l-a consultat periodic pe Minculescu si este prieten cu acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.