Adunarea Generala a Actionarilor va valida, pe 30 martie, propunerile de numire a cumatrului lui Traian Basescu si a cumnatei Ancai Boagiu in Consiliul de Administratie al companiei Transelectrica, transportatorul national de energie, potrivit unui comunicat postat pe portalul Bursei de Valori.

Unul dintre ei este Gheorghe Seculici, fostul vicepremier din guvernarea PD-PNL - a carui fiica este sotia primarului PD-L al Aradului, Gheorghe Falca, cei doi fiind cununati de Traian Basescu.

Cea de-a doua este Carmen Boagiu, sotia fratelui Ancai Boagiu, fost ministru al Transporturilor, si a lucrat pana acum la ministerul de Interne pe post de referent superior, cu un salariu anual de 14.760 de RON, fiind destul de greu de intrevazut ce legatura are profesia actuala cu cea de specialist in electricitate. Dupa ce a ajuns ministru, Anca Boagiu, trebuie spus, a facut demersuri si si-a adus la Bucuresti intreaga familie, de la Constanta, fratele ei, Catalin, ofiter de cariera, fiind angajat la ministerul Apararii, iar cumnata, cum spuneam, la Interne. Fiica celor doi, Maria Andreea, este fina a fostului ministru, caruia Q Magazine a incercat azi, fara succes, sa ii ia o declaratie pe acesta tema.

Update: Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat in aceasta seara pentru Q Magazine ca nu stie nimic si ca, daca informatiile se dovedesc reale, va lua "masuri drastice impotriva celor care au initiat propunerile respective".

Cumnatul lui Mircea Geoana, propus in Consiliul de Administratie al Transelectrica

Cumnatul lui Mircea Geoana, Ionut Mircea Costea, va fi propus in Consiliul de Administratie al transportatorului national de electricitate Transelectica, in AGA, ce va avea loc pe 30 martie, dupa ce la inceputul acestui an a fost ales presedinte al Eximbank. Detalii aici.


Despre autor:

Q Magazine

Sursa: Q Magazine


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.