Wall-Street, cel mai citit cotidian online de business, lanseaza luna aceasta LIVE-TEXT- Dezbaterile WS, o sectiune interactiva prin care manageri, analisti si antreprenori de top vor fi prezenti in redactia Wall-Street si vor raspunde online intrebarilor adresate de cititori.

Astfel, doi manageri, fiecare expert in domeniul sau de activitate, vor discuta in ultima joi din fiecare luna alaturi de cititorii Wall-Street, care formeaza cea mai mare comunitate de afaceri din Romania.

Impreuna cu redactorii Wall-Street, cei doi invitati vor comunica cu cititorii, raspunzand atat la intrebarile trimise anterior, cat si temelor lansate in cursul intalnirii live. Majoritatea temelor de discutie vor fi axate pe criza financiara, efecte si solutii pentru iesirea din criza.

Daca aveti intrebari si propuneri de teme, le asteptam pe mail-ul redactiei redactie@wall-street.ro.

In prima dezbatere, Cosmin Alexandru, presedintele asociatiei Erudio si Madalina Uceanu, executive director AIMS Human Capital Romania, vor discuta in direct impreuna cu cititorii Wall-Street despre brandingul personal si despre diferentele specifice generate de criza in privinta imaginii personale a managerilor romani.

La ce e bun brandul personal? Cand e momentul pentru un brand personal? Cum se construieste un brand personal? Acestea sunt doar cateva intrebari la care cei doi invitati vor raspunde in cadrul Live Text – Dezbaterile Wall-Street cu specialistii Erudio.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.