Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Victor Babiuc, apreciaza ca Guvernul a incalcat legea prin modul in care a adus modificari la Codul Fiscal. "Elementul fundamental pe care trebuie sa il respecte orice reforma fiscala este cel al asigurarii echilibrului bugetar, imperativ pe care il intelegem si il acceptam ca fiind unul firesc. Aceasta necesitate nu poate insa explica si nici scuza modul in care au procedat autoritatile romane pentru a adopta Codul Fiscal pe 2005.

A fost incalcata Legea nr 571/2003 care prevede ca modificarea Codului Fiscal nu se poate face decat cu incepere din anul urmator, si nicidecum din timpul anului in curs. Incalcarea acestei prevederi a avut ample repercusiuni asupra mediului de afaceri", a declarat Babiuc, intr-un comunicat remis redactiei. El apreciaza ca metoda Guvernului a creat "dezorientare si susceptibilitate" in randul oamenilor de afaceri.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.