Investitiile mari pentru renovarea centrului comercial Cocor Luxury Store au adus pierderi de 12,29 milioane lei (3,34 milioane euro) pentru firma Cocor Bucuresti (COCR), in ultimul an, si o scadere a cifrei de afaceri cu o treime, a anuntat compania.

Firma a investit 27 milioane euro in renovarea si schimbarea imaginii centrului comercial din Capitala, Cocor Luxury Store urmand sa fie inaugurat in octombrie 2009. Anul trecut, Cocor raportase un profit net de 23,38 milioane lei, relateaza NewsIn.

De asemenea, afacerile companiei s-au comprimat cu o treime anul trecut, de la 16,69 milioane lei, pana la 11,02 milioane lei (3 milioane euro).

Compania are ca domeniu de activitate inchirierea si subinchirierea de imobile. Actionarii principali ai societatii sunt SIF Muntenia (SIF4), cu 18,90% din capital, Liviu Ursan, cu 14,83%, Daniel Stoica, cu 14,66% din actiuni, si Broadhurst Investments, cu 13,32% din capitalul social.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.