Retailerul Metro Cash&Carry isi va reduce cu cinci ore orarul de operare in unitatile din Capitala, renuntand la programul non-stop introdus in urma cu un an si jumatate, insa, pentru moment, retailerul nu are in plan concedieri.
"Nu am renuntat la programul non-stop pentru a reduce numarul de angajati, ci din alte doua motive: in acest interval orar (24:00-05:00), numarul clientilor era foarte scazut si genera doar 1% din totalul vanzarilor din ziua respectiva. In al doilea rand, ne confruntam cu furturi foarte mari in acel interval", au declarat reprezentantii Metro.

In ciuda reducerii programului de functionare, Metro nu va concedia pentru moment niciun angajat. "Cele cinci ore nu reprezinta practic o tura, iar atunci cand am introdus programul non-stop nu am angajat oameni noi, asa ca nu vor fi concedieri. In urma cu un an si jumatate, cand am introdus programul non-stop, numarul oamenilor pe tura s-a micsorat, iar acum vor reveni la numarul initial", mai spun oficialii Metro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.