Compania Petrom, controlata de grupul OMV din Austria, va continua disponibilizarile si in 2010, fara a preciza un numar exact de angajati care urmeaza sa fie disponibilizati, a declarat directorul general executiv al Petrom, Mariana Gheorghe.

"Compania continua disponibilizarile si in 2009. Este in derulare un program de disponibilizari inceput in urma cu cativa ani care continua si care va continua si anul viitor. O criza economica poate cere managementului unei companii o crestere a numarului de disponibilizari. Insa aici este vorba de o cerinta a pietei", a declarat Mariana Gheorghe.

Aceasta a mai spus ca Petrom nu a stabilit numarul exact de functii ce urmeaza a fi disponibilizate, dar ca acest lucru il vor discuta cu sindicatele inainte.

Petrom urma sa inceapa la 1 februarie 2009 sa disponibilizeze 3.000 angajati la nivel national, potrivit Agentiei Judeteane pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova.

Compania avea, la sfarsitul lunii septembrie 2008, un numar de 33.656 angajati.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.