Unilever a anuntat achizitia marcii romanesti de inghetata "Napoca", oferita spre vanzare inca din 2008, intrand astfel pe piata inghetatei din Romania, estimata la 160 milioane de euro, a declarat presedintele Unilever South Central Europe, Alexandra Gatej.

Tranzactia este supusa aprobarii Consiliului Concurentei si se va finaliza in circa patru luni, iar produsele Unilever vor putea fi gasite in magazine incepand cu luna martie.

Potrivit oficialului companiei, achizitia marcii "Napoca", s-a realizat ca urmare a cresterii cererii din piata inghetatei si reprezinta o investitie pe termen lung a companiei.

Unilever South Central Europe si-a inceput activitatea in Romania in 1995 si produce si administreaza marci nationale si internationale pe pietele de produse alimentare, de ingrijire personala si a locuintei.

Portofoliul companiei include margarinele Rama, Becel si Delma, supele si sosurile Knor, ceaiurile Lipton, condimentele Delikat si Knorr, gama de produse de ingrijire personala Dove, precum si produsele de curatare a locuintei Cif si Domestos.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.