Cea de-a saptea editie a evenimentului anual Luxury Days, dedicate industriei de lux, va beneficia de prezenta vicepresedintelui SAKS Fifth Avenue. Cu o experienta de peste 15 ani in industria de lux internationala, David Pilnick este direct responsabil de expansiunea SAKS la nivel international.

Discursul lui Pilnick se va concentra asupra urmatoarelor teme viziunea sa asupra dezvoltarii luxului in Europa de Est, conceptul unic de department store de lux al SAKS, lider mondial pe acest segment si oportunitatile dar si provocarile pe care criza financiara le aduce pentru toti cei implicate in lux

Department store-urile SAKS din Dubai, Doha, Kuwait, Mexico City sunt doar cateva din proiectele realizate de Pilnick.

Prezenta sa la Luxury Days 2009 nu este intamplatoare, compania sa avand in vedere si pietele emergente est europene in ceea ce priveste expansiunea in urmatorii ani.

SAKS Fifth Avenue este nu numai un department store de talie internationala dar si o legenda a Statelor Unite, magazinul Saks din New York fiind considerat o referinta mondiala pentru retailul de lux. SAKS este un concept unic de department store, avand in portofoliul de brand-uri aproape toate marcile international de lux din moda, accesorii, parfumerie, cosmetice, decoratiuni interioare etc.

Pilnick este cel de-al doilea speaker de talie internationala care participa la evenimentele Luxury Days organizate anual de CPP, dupa Davide Cerrutti, vicepresedinte Dolce Gabbana care a participat la prima editie a Luxury Days in anul 2005.

Luxury Days 2009 beneficiaza si de o serie de alti speaker importanti, executivi ai industriei de lux locale. Acestia reprezinta Audi, Carol Parc Hotel, Davidoff, Oliviers&Co, L’occitane, Brioni, Scabal, Reine Astrid, Chivas, Perrier Jouet, Canali.

Luxury Days 2009 va avea loc in datele de 17 si 18 Martie la Carol Parc Hotel Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.