Incepand cu luna februarie 2009, Kiril Hadzhidinev este noul Director de Marketing al Danone Romania. Hadzhidinev s-a alaturat Grupului Danone in anul 2007 ca marketing manager, coordonand marcile din gama de sanatate activa, pentru Sud-Estul Europei.

De nationalitate bulgara, Kiril Hadzhidinev - 35 ani, si-a inceput cariera in 1999 ca Junior Brand Manager la compania Heineken Bulgaria, iar pana in anul 2000 a promovat in functia de Brand Manager. Incepand cu 2003 si-a continuat cariera in cadrul Unilever Bulgaria ocupand pozitiile de Marketing & Trade Marketing Manager pana in 2005 si respectiv Category Manager pentru Unilever - Europa Centrala si de Sud pana in 2007.

Kiril Hadzhidinev este casatorit si tata al unui baietel in varsta de 3 ani.

Benoit de Lavarene, care a ocupat anterior pozitia de Director Marketing la Danone Romania, a fost promovat la inceputul acestui an, ocupand in prezent functia de Director General al Danone Grecia.

"Imi propun sa mentin pozitia dominanta in piata a marcilor Danone, bazata pe inovare si adaptare continua la preferintele si nevoile consumatorilor. Intr-un mediu solicitant si in continua schimbare, Danone va continua sa fie alegerea perfecta pentru toti!" a declarat noul director de marketing al Danone Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.