Banca Comerciala Romana a primit, din partea revistei "e-Finance", premiul pentru cel mai performant serviciu de internet-banking pentru anul 2004. De asemenea, "Premiul pentru cel mai promitator serviciu de internet-banking lansat in 2004" a fost decernat bancii Romexterra Bank, pentru serviciul TerraBanking, realizat "in-house" si lansat in luna noiembrie 2004.

Evaluarea a fost facuta pe baza unor criterii strict obiective (servicii oferite, grad de securizare, costurile si avantajele clientilor, volumul mediu lunar tranzactionat, numarul de utilizatori, valoarea comisioanelor, vechimea serviciului) cuprinse intr-o grila cu 37 de intrebari, la care au raspuns 13 banci comerciale calificate in respectiva cursa.

In cadrul competitiei pentru cel mai performant serviciu internet-banking al anului 2004, cercetarea "e-Finance" a condus la alcatuirea primului top 5 al acestui gen de servicii de pe piata romaneasca, primul fiind ocupat de Banca Comerciala Romana - serviciul e-BCR, al doilea de HVB Bank Romania - serviciul Online Banking, UniCredit Romania - serviciul UniCredit Internet-banking, pe a treia pozitie, Romexterra Bank - serviciul TerraBanking si ING Bank - serviciul ING Online.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.