Reteaua germana de magazine alimentare Lidl intentioneaza sa deschida un supermarket in Selimbar, langa Sibiu, pe o suprafata totala de 5.335 metri patrati.

Suprafata de vanzare a magazinului va fi de 1.066 mp, urmand ca restul spatiului sa fie rezervat pentru birourile supermarketului, potrivit NewsIn.

In documentatia depusa la CJ Sibiu se arata ca "investitorul a ales aceasta locatie din mai multe considerente, printre care lipsa unor centre comerciale adecvate in cartierul sibian Hipodrom, beneficiar al amplasamentului si situarea in viitorul cartier Zephir Residence Park, cartier care va avea peste 400 de apartamente".

Viitorul supermarket va beneficia de 100 locuri de parcare, iar programul va fi intre orele 8.00-22.00. De asemenea, se estimeaza ca prin deschiderea magazinului vor fi create aproximativ 20 de locuri de munca.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.