Majoritatea liderilor executivi, 77 %, intervievati in cadrul unui sondaj realizat pentru KPMG International, reteaua globala de firme de audit, asistenta fiscala si consultanta, sunt de parere ca nivelul actual al investitiilor in infrastructura este insuficient pentru a sustine o dezvoltare pe termen lung a organizatiilor lor
Numai 14% din personalul executiv la nivel global considera ca infrastructura existenta de care beneficiaza in prezent organizatiile lor este complet adecvata.

“Nu numai ca investitiile in infrastructura atrag societatile comerciale, creeaza locuri de munca si genereaza venituri din impozite, dar este un fapt recunoscut ca un proiect de infrastructura poate fi un stimulent economic daca este gestionat corect. Din nefericire, Romania se confrunta cu intarzieri insurmontabile in acest domeniu” a spus Daniela Nemoianu Istocescu (foto), Coordonator al Serviciilor Risk Advisory din KPMG Romania.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.