Sony Corp va anunta detaliile unui plan de restructurare in aceasta saptamana, pe fondul rezistentei opuse din interiorul companiei la ideea de a reduce numarul locurilor de munca din Japonia, a anuntat cotidianul Financial Times, citat de Reuters.
Sony va lansa in aceasta saptamana un plan de restructurare Producatorul televizoarelor LCD Bravia, al consolelor de jocuri Play Station si al camerelor foto digitale Cyber-shot a anuntat luna trecuta o serie de planuri ce includ reducerea investitiilor, inchiderea a cinci sau sase fabrici si disponibilizarea a 16.000 de angajati, pentru a face economii de 1,1 miliarde dolari anual, anunta NewsIn.

Insa analistii si alti observatori din industrie sustin ca Sony va avea nevoie probabil de masuri mai drastice pentru a combate efectele aprecierii majore a yenului si pentru a face fata scaderii cererii de electronice, pe fondul recesiunii mondiale.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.