Cele doua magazine din care moldovenii vor putea cumpara produse de cea mai buna calitate sunt amplasate in zona principala a centrului comercial Malldova, pe o suprafata totala de 100 mp2.

"Piata de ceasuri si produse de lux din Moldova este intr-o dezvoltare continua si are un potential dovedit si interesant. Pentru ca brandurile Swatch si Svarovski nu erau prezente pe piata din Moldova am considerat ca cea mai potrivita strategie este sa deschidem cite un magazin pentru fiecare brand intr-un spatiu ca Malldova, elegant si modern, care reprezinta pentru Chisinau ce-a reprezentat Mall Vitan pentru Bucuresti", a declarat Ion Schiau, CEO Chronotime International.

In Romania, Chronotime International este distribuitor oficial pentru o gama larga de marci de top din industria elvetiana de ceasuri. Infiintata in septembrie 2004, compania s-a dezvoltat extraordinar de repede si s-a impus ca un jucator de valoare pe piata orologera romaneasca, un trend-setter pentru activitatile ce o definesc. Activitatea companiei se concentreaza pe distributia si dezvoltarea marcilor pe care le reprezinta: Breguet, Parmigiani, Blancpain, Jaquet Droz, De Bethune, Hublot, Roger Dubuis, Corum, Concord, Graham, Omega, Breitling, Porsche Design, Rado, Longines, Gucci, Tissot, Victorinox Swiss Army, Calvin Klein Watches & Jewelry, Swatch, Mango, Timberland, Flik Flak, Underwood London, Buben&Zoerweg, Oregon.

Chronotime International este cel mai important partener Swatch Group in Romania. Swatch Group este cel mai mare grup de ceasuri din lume, cu un portofoliu de 18 marci de ceasuri, peste 20.000 de angajati in peste 50 de tari si 135 de companii.