Odata cu aparitia Buletinului reorganizarii judiciare si falimentului
Buletinul procedurilor de reorganizare judiciara si faliment va fi editat si difuzat de Oficiul National al Registrului Comertului in format electronic, iar pe suport de hartie va fi difuzat la cererea expresa a persoanelor solicitante, conform unei hotarari de guvern adoptate saptamana trecuta. In buletin vor fi publicate citatii, convocari, notificari, comunicari ale hotararilor judecatoresti pronuntate de instantele de judecata care aplica procedura de reorganizare judiciara si faliment etc.

Ca surse initiale de finantare pentru infiintarea buletinului s-au luat in considerare sumele provenind din excedentul bugetar al ONRC pe anul 2004, in proportie de 78%, in valoare de 215,9 miliarde de lei. Pentru sustinerea cheltuielilor de editare si difuzare pe parcursul functionarii Buletinului, se constituie si un fond la dispozitia ONRC prin aplicarea unei cote de 5% la taxele percepute de oficiile Registrului Comertului de pe langa tribunale, pentru operatiunile de inregistrare, incepand cu data publicarii primului numar al buletinului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.