Marinopoulos Coffee Company III SRL anunta deschiderea pe 2 decembrie a unei noi cafenele Starbucks in Piata Victoriei din Bucuresti. Cafeneaua se afla pe Bd. Nicolae Titulescu, nr 4-8, la parterul cladirii America House, cel mai mare centru de afaceri multifunctional din Bucuresti

Noua cafenea va gazdui in timp o serie de proiecte speciale, evenimente culturale si sociale, cum ar fi lansari de carte, intalniri ale artistilor, workshopuri si nu numai.

Odata cu lansarea noii cafenele, Starbucks anunta si parteneriatul cu Ovidiu Rom, fundatie care deruleaza, de peste 7 ani de zile, programe sociale si educationale in Romania.

Prima unitate Starbucks a fost inaugurata in aprilie 2007, in centrul comercial Plaza Romania din Bucuresti, printr-un joint-venture cu Marinopoulos Brothers SA din care a rezultat Marinopoulos Coffee Company III SRL, aceasta devenind raspunzatoare de derularea operatiunilor din Romania.

Pana la lansarea cafenelei din incinta America House, compania opera cinci cafenele pe piata din Romania, dintre care una in Cluj si patru aflate in Bucuresti, in Bucuresti Mall, Plaza Mall, Baneasa Shopping City si recenta locatie din Liberty Center.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.