Deputatii din Comisia de politica economica au avizat negativ ordonanta de urgenta care modifica Codul Fiscal, cu 6 voturi "pentru", 7 "impotriva" si 3 abtineri, a declarat, miercuri, Mihai Tudose, presedintele comisiei. Mihai Tudose a explicat ca votul negativ acordat de membrii comisiei a fost determinat de faptul ca, in expunerea de motive, unele masuri cuprinse de ordonanta reprezinta o "haiducie pe invers".

Adica "hai sa le fie bine celor cu afaceri mari si sa-i omoram pe restul cetatenilor, prin accize si eliminarea unor scutiri de TVA, pentru a restabili echilibrul bugetar, care a fost dezechilibrat de reducerea impozitului la 16%", a explicat el. Tudose a precizat ca votul negativ a avut si o alta cauza, respectiv precizarea facuta de premierul Tariceanu in expunerea de motive, conform careia unele masuri au fost luate in avans fata de unele angajamente asumate in raport cu UE.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.