Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, a alocat in acest an aproximativ sapte milioane dolari pentru dezvoltarea si implementarea unui sistem unic de garantare a calitatii carburantilor Efix (Advanced Quality Control).

“Noul sistem asigura atat o crestere a sigurantei calitatii carburantilor Rompetrol, cat si un control deplin asupra distributiei carburantului Efix”, a declarat Eric Kish (foto), vicepresedinte retail Rompetrol Group.

Sistemul Advanced Quality Control permite marcarea carburantului Efix la nivel molecular si monitorizarea completa a acestuia, pe parcursul transportului si al depozitarii, riscul alterarii sau tentativelor de fraudare ale carburantului fiind nul.

Markerul folosit nu modifica proprietatile si calitatea carburantului, fiind o substanta incolora care nu poate fi anulata sau reprodusa. Acesta functioneaza ca o amprenta digitala, care poate fi verificata in toate statiile de distributie cu ajutorul unor laboratoare mobile de masurare a puritatii carburantului.

Detalii despre a doua componenta gasiti aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.