US Food Network SA, detinatoarea francizei KFC in Romania, va investi anul acesta pana la un milion de euro in expansiunea retelei de restaurante, inclusiv pe piata din Bucuresti unde crede ca este loc pentru un total de 20-25 de unitati, au declarat reprezentantii companiei, citati de Newsin.
"Momentan operam 11 restaurante KFC in Bucuresti, dar cu siguranta mai este loc pentru noi deschideri. Cred ca piata din Capitala ar putea asimila undeva la 20- 25 de restaurante, insa depinde mult de marimea lor si de locul in care vor fi amplasate, nu numai de numarul potential de clienti", au declarat reprezentanti ai US Food Network SA.

Potrivit acestora, compania va deschide pana la finele anului inca doua restaurante KFC, in urma unor investitii totale cuprinse intre 700.000 si un milion de euro. Unul dintre aceste restaurante va fi situat in mall-ul Liberty din Capitala, iar cel de-al doilea in mall-ul din Chisinau, Republica Moldova. Cel din urma este de altfel si prima unitate KFC deschisa de US Food Network SA in afara tarii. "Cele doua restaurante vor avea o suprafata de circa 160 metri patrati, fiecare si, avand in vedere faptul ca in ambele mall-uri suntem pozitionati in zona de foodcourt, capacitatea restaurantului va fi de fapt capacitatea maxima a zonei de food, pusa la dispozitie de fiecare mall in parte", au explicat reprezentantii US Food Network SA.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.