Compania Gamabell Exim, care detine magazinele Meli Melo-Paris, apreciaza in prezent o cota de piata de 70-80% pe piata bijuteriilor si accesoriilor fantezie din Romania, evaluata in acest an la circa 19 milioane euro.

“Avem o cota de piata de 70-80%, care se datoreaza si numarului de 53 de magazine pe care le detinem in prezent”, a declarat, pentru Wall-Street, Dana Sofia, director de marketing in cadrul Gamabell Exim.

Reprezentantii Meli Melo-Paris apreciaza o crestere anuala de 10-15% pentru piata bijuteriilor si accesoriilor fantezie, animata de interesul publicului feminin pentru tendintele modei si imagine.

“Piata bijuteriilor si accesoriilor fantezie din Romania valoreaza circa 19 milioane euro, tinand cont ca femeia moderna, exigenta si sofisticata este informata si interesata sa investeasca in imaginea proprie”, a mai spus Dana Sofia.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.