Cel mai mare salon auto european al anului debuteaza astazi si promite o editie de neuitat, cu multe premiere mondiale, atat din sfera celor de interes practic, cat si din segmentele exclusiviste, anunta SOTTO.
Echipa SOTTO va participa la eveniment si ne va tine la curent cu tot ce se va intampla la salonul auto din capitala Frantei. Prin intermediul SOTTO, va vom oferi multe poze si informatii despre cele mai noi modele si concepte prezentate la Salonul Auto de la Paris, pe parcursul a doua saptamani de acum incolo.

Unele dintre cele mai asteptate premiere sunt: debutul noului Renault Megane, a celei de-a sasea generatii Golf, noul BMW X1 Concept si Seria 7, dar si prima berlina cu 4 usi de la Lamborghini. Se anunta si o avalansa de concepte, de la Renault, Citroen, Mazda, Audi si multi altii. Prin intermediul SOTTO, vi le vom prezenta in amanunt, cu multe fotografii din standurile producatorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.