Cine isi inchipuia acum 10 ani ca BMW va ajunge sa aiba 4 SUV-uri in gama sa de modele? Bavarezii au simtit ca acest segment nu-si va opri evolutia pozitiva la nivelul vanzarilor pentru o buna perioada de timp, asa ca au trecut peste traditie si au produs ce se cere.

E drept ca SUV-urile nu mai sunt privite chiar atat de bine in ultimul timp, datorita cresterii pretului carburantilor si taxeleor mari introduse de unele state pentru acest gen de masini. Cu toate acestea, SUV-urile premium, cum sunt si cele ale constructorului german sunt mai putin afectate de aceste schimbari. Asa ca BMW se pregateste sa lanseze al patrulea SUV din gama X, dupa X5, X3 si X6.

E drept ca X1 este prezentat, chiar cu o zi inainte de debutul din cadrul salonului de la Paris, sub titlul de concept si chiar este un concept. La fel de adevarat este insa ca nu vom avea de asteptat decat aproximativ un an (poate chiar mai putin) pana sa vedem si versiunea de serie.

Galeria foto o gasiti aici.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.