BenQ Romania, filiala producatorului taiwanez de echipamente electronice , si-a bugetat pentru acest an mentinerea cifrei de afaceri la nivel similar cu cea din 2007 din cauza crizei financiare care a afectat ritmul de dezvoltare al pietei.
Anul trecut compania a inregistrat afaceri de 21 de milioane de euro, iar la inceputul lui 2008 producatorul estima o crestere de peste 30% pana la un nivel de 28 de milioane de euro.

„Daca in primul trimestru cresterea pietei a fost relativ slab afectata de efectele crizei internationale, estimam ca in a doua jumatate a anului aceste efecte se vor simti mai pregnant, afectand ritmul de dezvoltare a pietei si implicit performantele principalilor jucatori. In acest context, eforturile Benq in Romania se indreapta spre mentinerea unei cifre de afaceri la nivel de an similare cu cea din 2007”, a declarat, pentru Wall-Street, Mike Borze, CEE Managing Director BenQ Austria


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.