"In maxim doi ani de la deschidere am vrea sa putem livra pizza in tot Bucurestiul". Este promisiunea noului brand PHD, care ar putea fi definit ca pe o incercare a Pizza Hut de a ataca si pietele de take-away si home delivery din Capitala. Conceptul nu apartine Pizza Hut, insa beneficiaza de notorietatea brandului prezent deja in Romania prin 13 locatii, din care 5 in Bucuresti.

Dezvoltat de Yum Brands International, compania care detine licenta mai multor branduri de restaurante, printre care si KFC sau Taco Bell, PHD s-a lansat in Romania in decembrie 2007, prima unitate deschizandu-se pe Calea Vitan. Conceptul fusese probat anterior in Anglia, inca din iarna anului trecut.

"In Romania PHD a prins foarte bine, insa este prematur sa tragem o concluzie cu numarul de unitati pe care il avem in prezent. La fel de bine a prins spre exemplu in Anglia, cu 8 unitati si in Liban cu 7 unitati. In Franta sunt numai 2 si rezultatele sunt neconcludente", a declarat, pentru Wall-Street, Dragos Zamirca, brand manager PHD, care anterior conducea operatiunile restaurantului Pizza Hut din Plaza Romania.

Mai multe despre planurile Pizza Hut in Romania si piata livrarilor la domiciliu cititi in Wall-Street.