Dupa ce a aparut timp de sase ani, publicatia The New York Sun urmeaza sa fie inchisa din cauza lipsei de capital, devenind astfel o alta "victima" a crizei financiare din Statele Unite, anunta presa internationala.
Seth Lipsky, editorul publicatiei, a catalogat inchiderea ziarului drept o "decizie logica", dupa ce, timp de trei saptamani a incercat sa obtina suportul financiar de care avea nevoie. La inceputul lunii septembrie, in cadrul paginii de editorial se anunta faptul ca publicatia are probleme financiare si ca va fi inchisa in cazul in care nu se gaseau eventuali sponsori.

"Printre problemele cu care ne-am confruntat se numara si lipsa timpului pentru atragerea fondurilor necesare. Aceasta luna, ca sa nu mai vorbim de aceasta saptamana, a fost una din cele mai grele din acest secol, iar incercarea de a gasi capital e sortita din start esecului", a spus Lipsky.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.