Renault a organizat un test al carui scop a fost obtinerea celui mai redus consum de combustibil, in conditii reale de trafic.

Constructorul francez a inceput in forta campania de promovare a noului Renault Symbol, model destinat celor cu bugete reduse, extrem de atenti la consumul de combustibil. Tocmai pentru a demonstra cat de economic poate fi noul Symbol, chiar mai economic decat scrie in fisa tehnica a masinii, Renault a organizat competitia Symbol ECO Challenge. Aceasta s-a desfasurat in Turcia, tara in care este produs modelul si a constat in parcurgerea unui traseu de 1.430 km.

La test au participat 3 modele Renault Symbol, toate cu aceeasi motorizare: 1,5 dCi si 85 CP. Acestea au parcurs in doua zile distanta de 1.430 km, plecarea si sosirea facandu-se la Istanbul, dupa un ocol prin orasul Izmir. Traseul a inclus diferite tipuri de drumuri, deschise circulatiei publice, drumuri reprezentative pentru utilizarea masinii de catre clientii turci. Soferii au incercat sa mearga cat mai economic, respectand o serie de indicatii foarte importante pentru obtinerea rezultatului dorit.

Rezultatul? Aici.

Galeria foto o gasiti aici.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.