Targul International Construct Expo va reuni, la Romexpo, in perioada 11-15 mai, aproximativ 1.200 de expozanti, reprezentand cea mai ampla participare din cele 12 editii ale expozitiei, a declarat Catalin Trifu, director in cadrul Romexpo.La Construct Expo 2005 vor expune, alaturi de firme romanesti, circa 300 de companii din 22 de state europene. Editia a XII-a a targului se va desfasura pe o suprafata de circa 62.000 de metri patrati, din care 44.500 metri patrati in interior si 17.500 metri patrati in exterior.

"Noutatea editiei Construct Expo 2005 o reprezinta organizarea Salonului financiar Expo Invest Imobiliar, dedicat birourilor de arhitectura si proiectare, marilor agentii imobiliare, bancilor, precum si altor institutii financiare si de credit, firmelor de asigurari si de leasing imobiliar", a afirmat Trifu. Este pentru prima oara cand in cadrul Construct Expo se va organiza un eveniment financiar, care vine sa acopere o nisa putin exploatata pana acum de organizatori.

"Vizitatorul va avea ocazia sa isi gaseasca terenul sau apartamentul dorit prin intermediul agentiilor imobiliare expozante, sa identifice cea mai potrivita finantare necesara cumpararii sau constructiei si, nu in ultimul rand, sa obtina consultanta de specialitate pentru amenajarile interioare", a declarat Sergiu Cone, director in cadrul firmei Zero Cash, unul dintre organizatorii salonului.In 2004, numarul firmelor participante la Construct Expo a ajuns la 900, fata de cele 750 de firme prezente la editia din 2003.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.