Amatorii de cumparaturi ieftine trebuie sa aleaga Madridul. Un studiu efectuat pe parcursul saptamanii trecute de catre grupul irlandez The European Consumer Center (ECC) a ajuns la concluzia ca Madridul este destinatia cea mai potrivita pentru cei interesati in achizitionarea anumitor marfuri la preturi foarte scazute.De pilda, o pereche de jeans de dama marca Zara costa, la Madrid, 36 de euro, fata de 53 de euro la Stockholm si Londra.

Un aparat Apple iPod costa la Madrid cu 70 de euro mai putin decat in alte state membre ale Uniunii Europene. Concret, un Apple iPod 20 - gigabyte poate fi cumparat la Madrid cu 299 de euro, fata de 369 de euro la Dublin.Ca sa nu mai vorbim de parfumuri, pentru achizitionarea carora, conform studiului mai sus amintit, trebuie sa te indrepti spre Spania si nu la Stockholm, Budapesta, Praga, Viena sau Londra.

De pilda, un flacon de Chanel no.5 de 50 ml poate fi cumparat la Madrid cu 70 de euro, dar cu 80 la Stockholm, cu 79 de euro la Budapesta si Praga, sau cu 73 de euro la Viena sau Londra. Cel mai ieftin bilet de calatorie intre aeroport si centrul capitalei este la Madrid, el putand fi achizitionat contra 1,15 euro, fata de 1,20 la Budapesta. Iar exemplele pot fi continuate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.