Companiile aeriene low-cost critica intentia autoritatilor de a le scoate cursele de pe aeroportul Baneasa, motivand ca nu pot suporta taxele mai mari de pe aeroportul Otopeni, care de altfel nu va face fata aglomerarii traficului, potrivit declaratiilor reprezentantiilor companiiilor

Operatorii low-cost de pe aeroportul Baneasa intra in conflict cu autoritatile Directorul general al MyAir, Antonio Iervolino a declarat ca masura va fi o lovitura pentru companiile low-cost. "Noi nu vom putea suporta tarifele de pe Otopeni. Taxele de pe aeroportul Aurel Vlaicu sunt mult mai convenabile, iar clientii nostrii nu au nevoie de servicii VIP sau plasme, nu au nevoie de lux, ci de preturi bune si sa ajunga in siguranta la destinatie", a spus Iervolino, citat de NewsIn.

Mai mult, directorul MyAir considera ca aceste companii mici "au deranjat probabil companiile mari sau chiar anumite persoane". Totodata, acesta se intreaba daca nu cumva una din cauze ar fi "ca anumite persoane care isi construiesc case chiar langa pista considera ca aceasta vecinatate a devenit incomoda".
Publicitate pe acest site

Referindu-se la lucrarile de modernizare preconizate la aeroport, Iervolino considera ca "directorul aeroportului Baneasa s-a apucat sa demareze lucrarile pentru terminal, pentru ca aceasta era intr-adevar o problema".


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.