PricewaterhouseCoopers (PwC), grupul de audit si consultanta ce gestioneaza Lehman Brothers International (Europa), vrea sa vanda diviziile de administrare a activelor si de corporate finance ale bancii, au declarat, vineri, reprezentantii PwC, citati de Reuters.

"Suntem in discutii cu potentiali parteneri in prezent, iar scopul nostru este sa incheiem o tranzactie in urmatoarele zile", se arata intr-un comunicat al PricewaterhouseCoopers, citat de NewsIn.

O vanzare a detinerilor grupului pe piata imobiliara europeana ar putea dura mai mult, chiar daca administratorii au facut progrese semnificative in ceea ce priveste identificarea activelor respective, informeaza PwC.

Lehman Brothers International (Europa) este subsidiara europeana a Lehman Brothers Inc, care a cerut la inceputul saptamanii procedura de protectie impotriva falimentului.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.