Moneda nationala a recuperat din terenul pierdut spre finalul ultimei sedinte a saptamanii, sub nivelul de 3,63 lei/euro, in ton cu evolutia principalelor monede din regiune, pe fondul ordinelor de marcare a profitului.
"A revenit optimismul pe piata valutara, iar acest trend se poate observa si pe restul pietelor din regiune. Astazi (vineri, n.r.) a fost cumva reversul medaliei fata de ziua de ieri (joi, n.r.), cand investitorii, descurajati de bursa, au intrat pe piata valutara si au cumparat valuta, iar astazi, dupa ce a revenit optimismul si pe bursa, investitorii au cumparat lei", a declarat, citat de NewsIn, dealerul Bancii Comerciale Carpatica Florin Constantinescu.

In primele ore de tranzactionare, leul s-a apreciat de la 3,6655 lei/euro la 3,64 lei/euro, dupa care si-a inversat tendinta, revenind la cotatiile din deschidere. Ulterior, leul a inceput iarasi sa castige teren, pana la 3,6250 lei/euro. La ora 16:55, bancile cumparau un euro cu 3,6270 lei/euro si il vindeau cu 3,6330 lei/euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.