Prezenta pe scena celor mai cunoscute festivaluri de moda din lume este, cu siguranta, visul oricarui designer iar, o data cu succesul, intervin numeroase schimbari pe toate planurile, incepand cu pretul perceput pentru creatiile care le poarta semnatura. Designeri celebri precum Armani sau Ralph Lauren lanseaza insa si colectii accesibile publicului larg
  • Designer: Vera Wang
  • Unde se vinde: Kohl's
De-a lungul anilor, Vera Wang a realizat designul unor rochii extrem de sic, recunoscute pentru eleganta lor. Celebritati precum Uma Thurman sau Mariah Carey au ales o rochie ce poarta semnatura creatoarei pentru ziua nuntii lor, acestea avand un pret ce se incadreaza de obicei intre 2.000 si 9.000 de euro. Cu toate acestea, Vera Wang decide in 2007 sa lanseze colectia SimplyVera, care este formata din creatii vestimentare, accesorii si obiecte de design interior, cu preturi ce variaza intre 30 si 70 euro.

  • Designer: Marc Jacobs
  • Unde se vinde: Buticurile Marc Jacobs

De mai bine de zece ani, Marc Jacobs este director de creatie pentru celebrul brand Louis Vuitton. Cu toate acestea, designer-ul a lansat o superba colectie ce-i poarta numele, cu modele mult mai accesibile din punctul de vedere al preturilor. Astfel, va puteti achizitiona un obiect vestimentar ce poarta celebra semnatura la preturi ce nu depasesc 180 euro, in comparaie cu 3.500 euro pentru cele din colectia principala.
Mai multe detalii despre colectiile low-cost ale designerilor de lux gasiti aici.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.