Un raport al Comisiei Europene, care spune ca mancarurile gatite cu ingrediente modificate genetic sunt sanatoase, pune presiune asupra Europei de a aproba cultivarea lor, pentru a contracara cresterea preturilor la alimente. Robert Sturdy, membru al Parlamentului European, care face parte din comisiile de mediu si de agricultura, spune ca raportul arata ca Europa are nevoie sa „inainteze” cu dezbaterile asupra alimentelor modificate genetic. „Trebuie sa facem o cercetare stiintifica adecvata, dar, odata ce lucrul acesta va fi terminat, va trebui sa fim de acord cu alimentele modificate genetic”. Europa a ramas in urma in ceea ce priveste aprobarile pentru asemenea alimente, in timp ce fermierii se plang de preturile tot mai mari ale recoltelor nemodificate genetic. Sturdy a adaugat ca unele tari europene se opun OMG-urilor din motive protectioniste.
Despre autor:
Sursa: Gardianul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Tot ce trebuie să știi despre RODIE, fructul-minune cu multiple beneficii...
Sursa: garbo.ro
-
INTERVIU EXCLUSIV: Cravata Galbenă, filmul prin care Serge Celebidachi aduce...
Sursa: kudika.ro