Incepand cu 26 Octombrie 2008, Blue Air inaugureaza prima cursa a companiei care se desfasoara in afara teritoriului Romaniei: in premiera, pasagerii liderului roman in transportul aerian low-cost pot calatori pe noua ruta, Bruxelles - Londra si retur.
Prin introducerea acestei rute, Blue Air isi consolideaza pozitia pe piata europeana, oferind o solutie eficienta pe traseul Bucuresti - Bruxelles - Londra. Mai mult de atat, introducerea acestei noi curse are menirea de a diversifica conexiunile de care calatorii beneficiaza. Astfel ei pot opta pentru zboruri tur-retur Bucuresti - Bruxelles, Bucuresti - Londra (via Bruxelles) sau Bruxelles - Londra, pretul unui bilet incepand de la 1 Eur*/ segment + taxe.

Orarul zborurilor: miercuri, duminica

  • 14:10 Bruxelles - 14:15 Londra
  • 15:00 Londra - 17:00 Bruxelles
  • 11:30 Bucuresti - 13:25 Bruxelles
  • 17:45 Bruxelles - 21:30 Bucuresti
  • 11:30 Bucuresti - 14:15 Londra
  • 15:00 Londra - 21:30 Bucuresti

*din 11 decembrie 2008 la aceleasi ore puteti calatori si in zilele de joi

"Prin lansarea acestei rute, Blue Air concretizeaza o oportunitate excelenta, raspunzand solicitarilor propriilor pasageri care doreau sa calatoreasca intre cele trei capitale europene, atat in scopuri turistice cat si de business. Astfel, Blue Air isi urmeaza viziunea de a oferi servicii pe masura complexitatii nevoilor propriilor pasageri. Probabil ca in 2005 nu ne-am fi gandit ca in doar 3 ani vom ajunge sa operam curse intre alte capitale europene decat Bucuresti. Dar dupa cresterea noastra din ultimii 3 ani si pe masura ce ne pregatim sa depasim pragul de aproximativ 2.800.000 de pasageri transportati pana la finele acestui an, aceasta dinamica este absolut naturala", sustine Directorul de Marketing al Blue Air, Florentina Ivan.

Biletele pentru cursa Bruxelles - Londra si retur sunt disponibile pe site-ul Blue Air, la agentiile companiei sau prin Call Center incepand cu 5 septembrie 2008. Toate aceste zboruri beneficiaza de oferta promotionala introdusa recent de companie pentru toate destinatiile sale: peste 50.000 de bilete la doar 1 Euro*/segment + taxe. Promotia este valabila in intervalul 26 octombrie 2008 - 28 martie 2009.

* locuri limitate la acest tarif

Numarul unu pe piata de transport aerian in sistem low-cost, Blue Air are capital 100% privat romanesc. Compania este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere, zboruri internationale de pasageri de tip charter si transporturi cargo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.