Hotelul Parc din Bucuresti va fi integrat in lantul Ramada dupa o investitie de 10 milioane de euro si impreuna cu Ramada Plaza vor constitui cel mai mare complex hotelier Ramada din Europa, acesta intrand in circuit incepand cu 1 ianuarie 2009, au declarat reprezentantii hotelurilor.
"Etapa de rebranding a hotelului Parc va fi urmata de inca doua investitii, respectiv renovarea bazei de agrement, lucrarile in valoare de 3,5 milioane de euro urmand a se finaliza la jumatatea anului viitor, si constructia unei sali de conferinta de 1.500 de locuri, investitie de trei milioane euro", a precizat directorul de marketing si vanzari al Ramada, Elena Mesina.

Potrivit acesteia, cele doua hoteluri de patru stele care vor constitui complexul Ramada reunesc un total de 567 camere.

In Romania, brandul Ramada este reprezentat de Trend Hospitality, partener strategic in Romania, Bulgaria si Moldova si detine exclusivitate de francizare pe piata romaneasca a brandurilor din portofoliul Wyndham Group - Ramada Worldwide, Super 8 Motel si Days Inn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.