Startul proiectului online DespreFirme.com a fost dat in urma cu doi ani, cand piata romaneasca a fortei de munca de abia incepea sa constientizeze importanta pe care o poate avea opinia unui angajat in ceea ce priveste statutul unei companii.
Ideea de la care s-a pornit a fost aceea ca Romania are nevoie de suport si de transparenta in campul de munca, mai ales pentru ca este o tara in curs de dezvoltare.

DespreFirme.com: Cand opinia unui angajat conteaza Lipsa transparentei si a increderii la locul de munca atrage dupa sine o proasta functionare a relatiei dintre subaltern si sef.

“Cea mai mare si mai des intalnita problema existenta in relatia angajat – angajator este lipsa de comunicare. In general, companiile nu comunica eficient cu angajatii, drept pentru care ia nastere o bariera intre cele doua parti, care nu duce la altceva decat la aparitia unor serii de conflicte”, afirma Tom Murray, unul din investitorii DespreFirme.com


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.