Romania a coborat doua pozitii, pana pe locul patru, in cadrul unui clasament referitor la increderea in mediul de afaceri din 11 tari din Europa Centrala si de Est, indicele increderii coborand la 53 de puncte in iulie, de la 60 de puncte in aprilie conform Thomson Reuters si bancii austriece OeKB.
Rusia ocupa prima pozitie a clasamentului, cu 66 de puncte, fiind urmata de Bulgaria si de Polonia, tari in care indicele privind increderea in afaceri a fost de 57 de puncte.

Increderea in mediul de afaceri din Europa Centrala si de Est a scazut in aceasta vara, dar investitorii sunt in general optimisti cu privire la o crestere solida in timpul anului, conform sondajului. Acesta a fost realizat pe un esantion alcatuit din 400 de firme internationale care administreaza 1.400 de companii din regiune si a fost realizat inainte de razboiul de luna trecuta, dintre Rusia si Georgia.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.