DHL anunta finalizarea extinderii centrului modern de transport aerian din Asia Centrala (CAH), extindere in valoare de 110 milioane de dolari. Cu o investitie totala de 210 milioane de dolari, acesta este primul centru de transport aerian expres din Asia Pacific. Automatizat la scara larga, centrul mareste semnificativ capacitatea operationala DHL in Asia.
Situat pe Aeroportul International din Hong Kong, centrul modern de transport aerian si-a dublat suprafata initiala, ajungand in prezent la aproximativ 35.000 metri patrati, echivalentul a 120 de terenuri de tenis. Se estimeaza ca centrul va opera aproximativ 40 de milioane de expedieri pe an.

Noua facilitate, modern automatizata si extrem de sofisticata, sorteaza 75.000 de colete pe ora (colete individuale si paletizate), inregistrandu-se astfel o crestere procentuala de 114%, comparativ cu 35.000 de colete pe ora (inainte de extindere). Astfel, aceasta automatizare permite reducerea ciclului de sortare de la 12 minute, la doar 7 minute.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.