Restaurantul Shanghai s-a deschis in Cluj-Napoca, in 1998, la initiativa a trei asociati - romanii Calin Muresan si Ungur Iacob si un chinez (in prezent afacerea este condusa doar de cei doi asociati romani), care si-au dorit un loc aparte in piata restaurantelor din Cluj.

La zece ani de la deschidere, restaurantul beneficiaza de o locatie noua in inima Clujului, dar si de extinderea prin francizare, estimandu-se o cifra de afaceri de pana la 1,5 milioane de euro pentru locatiile din Cluj.

Pe Calea Turzii nr. 42 din Cluj, intr-o vila cocheta pe care cei doi si-au dorit-o intr-un stil cat mai aproape de universul chinez, restaurantul Shanghai isi intampina oaspetii. “Am investit in jur de 150.000 de euro. Restaurantul e structurat pe parter si etaj si dispune in total de 104 locuri in 7 sali. In terasa restaurantului, care are o capacitate de 84 de locuri, am investit in jur de 60.000 de euro”, ne-a declarat Istvan Szilagyi, director dezvoltare al companiei care avea, anul trecut, un restaurant si trei fast-food-uri Shanghai, dar si activitati de catering.

Detalii despre francizarea acestui business si investitiile necesare gasiti aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.