Economia mondiala a scazut pentru a treia luna consecutiv in august si, desi ritmul declinului a fost mai lent decat in iulie, perspectivele se mentin pesimiste, potrivit unui studiu al analistilor de la grupul bancar JPMorgan, citat de Reuters.
Indicele pentru productia totala de pe pietele internationale - The Global Total Output Index -, a carui evolutie este urmarita de JP Morgan in colaborare cu organizatii de cercetare si de management, a fost de 49,7 puncte in august. Cotatia este peste cea de 49 de puncte din iulie, dar sub pragul de 50 de puncte, ce desparte cresterea economica de scadere, informeaza NewsIn.

"Este improbabil sa asistam la o imbunatatire a conditiilor in viitorul apropiat, in contextul in care indicii de activitate, de comenzi noi si pentru rata angajarii se mentin in august la niveluri relativ mici", a spus unul dintre directorii JPMorgan, David Hensley.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.