Sony retrage de pe piata mii de computere portabile Vaio, invocand o problema posibila care ar putea determina supraincalzirea aparatelor sau un scurtcircuit, relateaza presa internationala

Comisia americana pentru siguranta produselor - U.S. Consumer Products Safety Commission - a precizat, joi, ca a cerut producatorului nipon sa recheme aproximativ 74.000 de laptopuri de pe piata americana, dupa ce japonezii au primit 15 reclamatii privitoare la supraincalzirea aparatelor, iar unul dintre consumatori a suferit o arsura minora.

Agentia de stiri Kyodo a informat, insa, ca oficialii Sony au decis retragerea unui numar de sase ori mai mare (440.000) de laptopuri de pe pietele din intreaga lume.

Pe site-ul oficial Sony se precizeaza insa ca "problema se refera la un numar mici de unitati care s-ar putea supraincalzi. "Sony a initiat un program voluntar de efectuare a unei inspectii gratuite si, daca este necesar, a unor reparatii care sa asigure ca aceste unitati respecta standardele de calitate ale companiei".

Compania japoneza a precizat ca vor fi retrase seriile VGN-TZ100, VGN-TZ200, VGN-TZ300 si VGN-TZ2000. Sony s-a confruntat in ultimii ani cu mai multe reclamatii vizand supraincalzirea bateriilor de pe laptopurile sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.