Dupa ce v-am prezentat genialul concept 888 care se poate transforma pentru a facilita parcarile prin oras, iata ca acum va aratam Peugeot Stylight, o masina care aduce cu o racheta!
Peugeot Stylight pare la o prima vedere desprinsa dintr-un film cu Batman, insa se doreste numai a fi o masina compacta ideala pentru o familie mica. Soferul sta in fata pe singurul scaun prezent si are o vizibilitate perfecta gratie parbrizului de mari dimensiuni. Volanul ( sau mai bine zis mansa) este amplasat central pentru un control desavarsit.

Stylight are doua scaune confortabile in spate, gata sa primeasca sotia (asta daca sotul este lasat sa conduca..) si copilul captivat de privelistea pe care masina i-o ofera. Motorul HDI de 1.6 litri este amplasat in spate, el fiind ajutat si de un motor electric, mai putin puternic insa mai prietenos cu mediul inconjurator. In alta ordine de idei, Peugeot Stylight este un hibrid.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.